29. juni 2018

Venner

HEI. Jeg gikk inn på en app som heter houseparty for jeg så mange av vennene min inkludert to av bestevennene mine. Jeg ser de har låst seg inne i et rom sammen så jeg sier hei til de omtrent fem ganger men ingen svarer. De går av og etter en liten stund kommet hun ene på igjen. jeg kjapper meg på appen igjen og joiner rommet. Jeg sier hei men hun forsvinner fra rommet og då ser jeg at begge bestevennene mine har låst seg i rom sammen og jeg skriver hei men ingen svarer.

Unnskyld utrykket men jeg for så jewlig lyst til å bare sende dem mld om det men samtidig er de begge halvparten av bestevennene mine. Burde jeg bare si det til dem eller hva burde jeg gjøre?

Og ikke skriv snakk med en voksen eller en du stoler på for det er jeg så jewlig lei av å høre.

Hei, og takk for spørsmålet ditt!

Vi forstår at dette er vanskelig for deg. Hvis du føler deg urettferdig behandlet av vennene dine, så er det viktig at dere snakker sammen om dette på en ordentlig måte, og forsøker å finne ut av hva som har skjedd.

På ung.no har de laget en egen side om vennskap, hvor du kan finne gode tips til hvordan du kan løse problemer med vennene dine. Kanskje dette kan være til hjelp for deg.

Hvis du ønsker flere råd om hva du bør gjøre, vil vi også anbefale at du sender inn spørsmålet ditt til ung.no. De er bedre enn oss til å svare på spørsmål om vennskap og følelser. Vi hos Barneombudet svarer mest på spørsmål om barns rettigheter.

Vi håper det ordner seg!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv