13. februar 2018
Dette spørsmålet og svaret er over 2 år gammelt. Lover og regler kan ha endret seg siden da. Spør gjerne på nytt om du er usikker.

Utenfor

Hei jeg sendte det med ridninga men det med de forslagene er at jeg slutta med vilje siden jeg liker ikke at folk blir irritert på andre og jeg følte at hun ble veldig fort sur på en som ikke hadde så god kontroll på hester og da ble jeg litt uvel fordi jeg var redd og derfor slutta jeg med vilje også vet jeg ikke om jeg har så lyst til å si ifra til dem siden jeg har sagt det til den ene men jeg vet ikke hva hun andre kommer til å si og jeg vil ikke at hun skal bli litt sur eller irritert eller noe lignende før jeg vil liksom at de skal få ha det gøy og snakke om det de vil, men samtidig er det litt tungt for meg i tilegg hun som gikk på mitt kurs har begynt på et annet å da får jeg uansett ikke gå sammen med henne og da kjenner jeg ingen fra ridninga og jeg spiller jo fotball med hun ene men det er liksom ikke noe å snakke om på fotball, men hun ene som gikk på kurset mitt driver å klenger seg over hun som går på fotball også en gang skulle vi stelle oss rundt ett bord også små dytta hun meg bort for å få plass ved hun andre og da føler jeg meg litt utenfor så det er tungt og vanskelig for meg

Hei igjen,

Beklager, vi forsto ikke alt dette sist du spurte. Det er ikke lett å gi råd om vennskap sånn på avstand. Derfor er vårt råd at du forsøke å finne noen å snakke med.

Vi foreslår at du snakker med foreldrene dine eller en annen voksen som du tror kan hjelpe deg. Det kan være en i familien din eller helsesøster på skolen.

Du kan også skrive til Kors på halsen eller ung.no. De svarer oftere på spørsmål om vennskap enn det vi gjør og kan kanskje gi deg noen råd.

Lykke til!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv