12. februar 2018
Dette spørsmålet og svaret er over 1 år gammelt. Lover og regler kan ha endret seg siden da. Spør gjerne på nytt om du er usikker.

Utenfor

Hei to av vennene mine går på ridning og snakker veldig mye om det mens jeg er der og jeg har slutta å føler meg veldig utenfor når de snakker om ridninga også har jeg egentlig veldig lyst til å starte men får ikke lov siden det kostet veldig mye penger også videre, har dere noen tips til hva jeg kan gjøre?

Hei!

Et tips kan være å fortelle til venninnene dine hva du føler. Når du forklarer forstår de nok at du synes dette er leit. Så kanskje dere kan finne på noe lurt sammen? Kanskje finnes det en mulighet til å være med til stallen likevel? Da kan du i alle fall være en liten del av det du savner.

En annen mulighet er å snakke med foreldrene dine om det finnes en måte du kan fortsette med riding. Du kan for eksempel foreslå å spare alle gaver og andre ting. Du kan også gjøre små jobber hjemme. Så kan du spare pengene og bruke dem til riding.

Dersom dette ikke går er vårt forslag at du prøver å finne en ny hobby du kan bli glad i. Det høres sikkert kjipt ut nå, men det er mange morsomme ting å gjøre hvor du kan få gode venner å ha masse gøy.

Lykke til!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv