3. januar 2019

Søvn

Jeg har et problem, og det er at jeg sover for lite. Jeg vet jeg sover for lite, men jeg er ikke noe dårligere I forskjellige ting. Jeg er også mer kreativ, fordi jeg sover mindre. Noen ganger går jeg til sengs i 3 på natta og våkner 7 om morgenen, jeg kan sove slik som det mange dager etter hverandre. Vanligvis legger jeg meg etter klokken 12 på natta, og vokner rundt 7. Det er ingen problemer med meg selv etter det der, men fortsatt, rundt 2 på natta er jeg sensitiv. Jeg kan ikke sove tidligere, jeg har virkelig et problem her. Noen ganger sitter jeg m. Telefon eller en bok når jeg skal ssove. Jeg litt avhengig av telefonen min, men mitt hoved problem er søvn.

Tema: Følelser

Hei,

Vi svarer først og fremst på spørsmål som handler om barns rettigheter. Vi har dessverre ikke så mange gode til råd på hvordan du kan sove mer om natten. Men søvn er viktig, så det er bra at du forsøker å for hjelp.

Det er nok lurt at du snakker litt med foreldrene dine om dette. Be dem om å hjelpe deg med å få sakket med noen som kan hjelpe deg, for eksempel fastlegen din. Du kan også snakke med helsesøster på skolen.

Lykke til. Vi håper du finner ut av dette. Ta gjerne kontakt med oss igjen om det er noe annet du lurer på.

Hilsen oss hos Barneombudet.

Spørsmålsarkiv