12. desember 2018

Sletting av spm

Jeg vil ikke at spørsmålet mitt skal bli stående hos dere eller bli sendt som en nyhetssak fordi jeg er redd for at noen jeg kjenner eller som vet om situasjonen min får lest det og skadet meg. Kunne dere slettet det 24 timer etter at dere har svart? Takk.

Emnet heter «Alt» og ble sendt 12/12/18 kl 19:40.

Hadde satt pris på det, alt jeg trenger er svar men vil ikke at noen skal få greie på det jeg har skrevet selvom det er anonymt fordi familien min kan gjenkjenne situasjonen som er beskrevet.

Takk

Hei!

Vi sletter det forrige spørsmålet ditt. Så svarer vi deg her på en måte som gjør ingen kan kjenne deg igjen.

Du må ikke ta livet ditt! Det du opplever er ikke greit, og vi forstår at du har det veldig vanskelig. Men vi vet at alle kan få det bedre, også du!

Det er kjempebra at du skriver til oss. Det at du ber om råd, betyr at du vil ha hjelp. Det er en viktig start.

Det er noen som kan hjelpe deg. De som vet mest om det du forteller om, er en hjelpetelefon som har hjulpet mange andre. De har spesiell erfaring med det du forteller om. De har snakket med, og hjulpet, andre som opplever det samme som deg. Du kan sjekke Facebook-siden deres her. 22. november kl. 02:00 PM postet de en video som vi anbefaler at du ser på.

Når du ringer dit kan du være anonym, du trenger ikke fortelle hvem du er.

Du kan ringe i dag. Du trenger ikke å forberede deg, for du kan snakke med dem flere ganger. Telefonen er åpen til kl. 16. Hvis du synes det er vanskelig å ringe, kan du velge å chatte. Chatten er åpen fra 13.30-15.30.

De har også en nettside med mye informasjon som kan være viktig for deg, og som du kan sjekke ut først hvis du vil.

Vi håper veldig at du tar kontakt med dem, for vi tror de kan hjelpe deg! De vet hvordan systemene fungerer, de har de kontakter som trengs, og de kan gi råd om hvordan du kan få best mulig hjelp.

Vi vil gjerne høre fra deg igjen om hvordan det går!

Hilsen oss hos Barneombudet

 

 

Spørsmålsarkiv