6. november 2018
Dette spørsmålet og svaret er over 1 år gammelt. Lover og regler kan ha endret seg siden da. Spør gjerne på nytt om du er usikker.

Sex

Jeg har vært på en fest i høstferien. Da drakk jeg litt for mye og endte opp med å ha trekant med to gutter… Hva skal jeg gjøre nå. Foreldrene mine vet ingen ting og vennene mine syntes jeg har oppført meg rart i det siste

Hei,

Takk for at du skriver inn til oss. Det er helt naturlig at du er litt usikker etter en sånn opplevelse. Alle kan gjøre ting de angrer på. Ofte hjelper det å snakke med noen. Hvis du har en venn du stoler på kan det være et greit sted å begynne. Det kan også være lurt å snakke med en voksen.

Hvis du har hatt sex uten beskyttelse og tror du er gravid, er det viktig at du snakker med noen voksne om det så snart som mulig. Det beste er om du kan prate med foreldrene dine.

Hvis du synes det er vanskelig å snakke med dem, kan det være god hjelp å snakke med helsesøster på skolen din. Helsesøster er der for å hjelpe, og har kunnskap om kroppen, om graviditet og andre ting du lurer på.

ung.no finner du mye mer informasjon om sex og seksuell helse.

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv