2. mai 2014
Dette spørsmålet og svaret er over 5 år gammelt. Lover og regler kan ha endret seg siden da. Spør gjerne på nytt om du er usikker.

Selvskading

Jeg selvskader meg , og min foster mor vet det og hun er forbanna og jeg klarer ikke å slutte jeg er utrolig deprimert og lei meg kver dag fordi jeg har folat minne ekte forelde jeg er avhengig nå fordi jeg føler mine psykiske smerter forsvinner og jeg føler meg glad etter på men jeg vet ikke ka jeg skal gjøre?

Hei, så fint at du har tatt kontakt med Barneombudet.

Det er alvorlig at du skader deg selv. Først og fremst fordi selvskading ikke løser noen problemer, men kanskje aller mest fordi du har det så vondt at du synes selvskading hjelper. Derfor må noen hjelpe deg så du får det bedre. Og slutter å skade deg.

Barneombudet vet ikke hvorfor du ikke kan bo sammen med dine ekte foreldre. Men vi vet at du har rett til å bli hørt av barnevernet om hva du tenker og mener om det å bo i fosterhjem.

Fordi mange barn i barnevernet ikke er kjent med sine rettigheter har vi laget en egen nettside om dette. Vi har en lenke til denne nettsiden nedenfor.

Samtidig er det også viktig at du slutter å skade deg. Det må du få hjelp til. Vi legger derfor også ved en lenke med oversikt over hvem som kan hjelpe deg.

Lenke til side om Barnevernet

Lenke til hvem som kan hjelpe deg

Hilsen oss i Barneombudet

 

 

Spørsmålsarkiv