16. februar 2017

Psykisk helse

Hei!! Jeg er en "vanlig" jente på 12 år som har det utrolig vanskelig!! Jeg håper dere kan hjelpe meg for jeg har ingen andre å snakke med+ "Klara Klok" har jeg prøvd, men jeg klarer ikke å finne svarene mine, men her er det så enkelt!! Det jeg skal fortelle nå har kanskje foregått i et år..? Først vil jeg si at jeg har noe helvetes stor angst for å snakke foran folk på skolen..og jeg skal liksom på ungdomsskolen om et halvt år..! Men jeg finner på unnskyldninger for å slippe å ha presentasjoner eller å lese høyt. Læreren min vet seffølgelig om dette..men det blir bare verre hos meg..jeg og læreren min har gjort en avtale om at han skal slutte å spørre meg når jeg ikke rekker opp hendene hvis jeg rekker opp hånda litt oftere..fungerer egnt ikke så bra men kanskje litt!! Jo også er jeg redd for å trene med 1-laget på treningen. Selv om jeg er ganske god i det. Jeg kan innrømme at noen ganger skulle jeg ønske at jeg bare var død. Jeg spilte meg 1-laget en gang og jeg gruet meg som helvete..jeg gren og alt..!!! (DETTE ER IKKE BARE EN PERIODE!!!!!!!!) Også føler jeg at treneren hater meg. Han kommenterer aldri noe fint når jeg gjør noe på treningen men alle kommenterer han til. + Jeg har noe jævelig med sinne elns. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre?! Jeg blir sur på folk med en gang..har ikke gjerne der og da. Jeg sier stygge ord som jeg i det hele tatt aldri mente!!!)))):::::: Ingenting av dette er en periode..AAAALT er mer avangsert men stoler ikke helt på nettet..men the point..HVA SKA JEG GJØRE????

Hei,

Takk for at du skriver så åpent om hvordan du har det til oss. Det høres ut som du har det veldig vanskelig og derfor er det ekstra fint at du spør oss om hva du skal gjøre. Det viser at du har lyst til og at du har tro på at du kan få det bedre.

Det første du må gjøre er å snakke med noen du stoler på. Det kan for eksempel være dine foreldre, en lærer eller helsesøster. Helsesøster er veldig vant med å snakke med barn som har det vanskelig.

Hvis du bare vil snakke med en voksen om problemene dine og være helt anonym, kan du prøve å ringe til Kors på halsen på telefon 800 333 21.

Lenke til Kors på halsen

Du kan gjerne skrive tilbake til oss hvis du trenger flere råd!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv