5. desember 2019

noen å snakke med

jeg har desperat behov for å snakke med noen som ikke er innblandet i livet mitt men vet ikke hven å vende till, jeg har egentli ikke lyst å snakke men chatte. kor kan jeg snakke/chatte med?

Hei!

Så fint at du tar kontakt med oss. Noen ganger kan det være veldig fint å få snakke åpent med noen man ikke kjenner eller pleier å møte. Du sier at du helst vil chatte med noen. Vi vet ikke hva du vil snakke om, så vi legger ved linker til litt forskjellige chattetjenester.

Røde Kors har en chattetjeneste som heter Kors på halsen. Her kan du spørre om det meste. De som svarer er frivillige i Røde kors, og de er gode til å lytte, snakke og støtte barn og ungdom.

Mental Helse ungdom har en chattetjeneste som heter Sidetmedord. Her kan du ta kontakt om du har behov for å skrive med noen om både små og store utfordringer i livet.

Kirkens SOS har en chattetjeneste som du finner her. Dette er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med, og chatten er åpen hver dag fra 18.30-22.30 og hver fredag frem til 01.30.

Du kan være anonym på alle chattene, og snakke om det du vil. De ulike chattene har ulike åpningstider, og du finner nødvendig informasjon inne på nettsidene.

Det finnes også flere andre telefon- og chattetjenester for barn og ungdom, hvor man kan snakke om ulike tema. Vi har laget en oversikt over ulike hjelpetjenester på denne siden.

Vi håper dette er til hjelp, og at du finner noen å kontakte!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv