30. august 2018

mobbing

jeg er guten som ikke har venner. jeg ble skubba av sykkelen når jeg sykla og brakk armen. jeg har snakka med fylkesråd mannen eller hva de heter. mobbinga mi når jeg datt på sykkelen er blitt ein politisak. håper dere svarer. har fått tre venner(: men dei vet ikke at jeg blir mobba.

Hei igjen!

Det er veldig alvorlig at du ble dyttet og brakk armen! Det er bra at dere har meldt fra til fylkesmannen og politiet. Fylkesmannen skal passe på at skolen gjør jobben sin, slik at du får det bedre.

Det viktigste fremover nå er at skolen gjør det som trengs for at mobbingen skal ta slutt og at du får det bra. Skolen og fylkesmannen skal også høre på hva du mener, og legge stor vekt på dine meninger og ønsker. Hvis ting ikke blir bedre er det viktig at dere sier ifra igjen.

Det er fint å høre at du har fått noen venner. Vi håper du får god hjelp nå, slik at det blir bedre fremover. Hvis ikke kan du skrive til oss igjen. Du kan også sende en e-post til post@barneombudet.no, eller ringe til 22 99 39 50. Spør etter Silje eller Janicke.

Vennlig hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv