18. mars 2019

Mamma… trives ikke hjemme

Mamma har sykdommer som går utover muskler i kroppen og sånnt. Hun jobber ikke og hun er deprimert. For øyeblikket bor jeg ikke hjemme fordi vi krangler hele tiden. Da jeg bodde hjemme hadde mamma en app på tlf min som styrte hva jeg kunne bruke på tlf,hvor lenge jeg kunne bruke tlf og slikt. Jeg fikk ikke dra til byen alene eller liknende Jeg selv mener at å ha forr mye regler kan ødelegge en person… hva kan jeg gjøre nå? Mamma vill jeg skal komme hjem. Men jeg føler at om jeg flytter hjem så går d en stund så er vi tilbake på det samme… å jeg vill rett å slett ikke hjem, fore jeg vet hva som skjer neste.. jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre? Vill ikke hjem

Hei

Så fint at du skriver til oss, vi skjønner at dette er vanskelig for deg.

Hvis du ikke har gjort det allerede, anbefaler vi at du tar kontakt med barnevernet. De som jobber der skal hjelpe deg hvis du har det vanskelig hjemme. Barnevernet kan hjelpe moren din så hun blir flinkere til å ta vare på deg. De kan også hjelpe deg å finne et annet sted å bo, for eksempel et fosterhjem eller en institusjon. Barnevernet skal ta hensyn til dine meninger, og gjøre det som er best for deg. På denne siden kan du lese mer om hva barnevernet gjør og hvordan du kan kontakte dem.

Vi håper dette hjelper deg litt på vei. Hvis du skriver til oss igjen og gi litt mer informasjon og situasjonen din, så kanskje vi kan gi flere råd.

Du kan sende spørsmål til denne siden, e-post til post@barneombudet.no, eller ringe oss på telefon 22 99 39 50. Spør etter Mathias eller Elin.

Lykke til!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv