27. februar 2019

Hjemme

Jeg har hatt det litt tøft hjemme der foreldrene mine er skilt og ikke liker hverandre. Jeg har bodd 50/50 hos begge men trivdes ikke så godt hos mamma så jeg ville bo mer med pappa, men så begynte mamma å nekte å da kom familievernet inn i bildet og det ble mye styr. Spørsmålet mitt er at læreren min på skolen visste bare at foreldrene mine var skilt og at de ikke likte hverandre men på elevsamtale så visste han plutselig mye mer om at jeg ville bo mer hos pappa og han spurte om det ble rettsak. Hvordan visste han alt dette? Jeg har ikke sagt noe.

Hei,

Fint du kontakter oss.

Vi skjønner at du ikke har det så greit akkurat nå. Vi vet at mange barn og unge synes det er vanskelig når foreldre ikke klarer å samarbeide.

Det er vanskelig for oss å vite hvem som har fortalt læreren din om hvordan situasjonen er mellom foreldrene dine og deg. Du må nesten spørre  foreldrene dine om en av dem har hatt en samtale med læreren din. Hvis ikke de har det, så kan du og foreldrene dine snakke med læreren og høre hvor læreren din har fått informasjonen fra.

Barneombudet har laget en samleside som heter  Når foreldre ikke bor sammen Her tror vi du kan finne litt nyttig informasjon.

Vi håper at dere finner en ny og god samværsavtale for deg.

Hilsen oss hos Barneombudet

 

 

Spørsmålsarkiv