11. september 2017
Dette spørsmålet og svaret er over 1 år gammelt. Lover og regler kan ha endret seg siden da. Spør gjerne på nytt om du er usikker.

Fosterhjem

Jeg bryter snart sammen å har nesten tatt livet av meg selv. Det føles ut som om jeg er hos en fremmed å jeg vil ikke snakke med den personen så mye så jeg prøver å være mye borte.. savner familien min å jeg føler jeg ikke greier mere snart. Jeg har gjort mange dumme ting mens jeg har vært her jeg er. Jeg har bare blitt værre liksom

Hei,

Takk for at du skriver til oss!

Det er veldig viktig at du ikke tar livet ditt. Det er også viktig at du forteller noen om hvordan du har det, sånn at du kan få hjelp. Du er dessverre ikke den eneste som tenker sånn som du gjør, men det er altså mulig å få god hjelp.

Hvis du ikke har noen å snakke med der du er nå, kan du ringe til Barneombudet. Spør om å få snakke med Tone eller Elin.

Nummeret til Barneombudet er 22993950, vi er åpen fra kl 09.00 til 15.00.

Du kan også ringe til Røde Kors sin telefon Kors på halsen. Der kan du være anonym, og snakke med noen som er vant til å snakke med barn og unge som har det vanskelig.

Hvis du ikke har det bra i det fosterhjemmet du er i nå, kan du fortelle dette til kontaktpersonen din i Barnevernet. Det er viktig at du snakker med noen om hvordan du har det.

Vi håper at du får det bra!

Hilsen oss i Barneombudet

Spørsmålsarkiv