28. november 2018

Familie

Jeg vil ikke bo hjemme. Mamma e slem åg hun pleier åg slå og skjente heile tiden, hun ødeleger livet mitt, hun har holdt på med sån siden jeg var 7-8 år, siden augistbdå har hun prøvd å bli bedre men jeg hater henne åg det har jeg sltid gjort åg kommer til å gjør. På grunn av henne så hater jeg livet mitt åg jeg føler meg ikke normal. Jeg er deprimert Og lei meg heile tiden åg jeg får angst hver gang jeg skal hjem ft skolen, venner osv og jeg er ute så lengst mulig så når jeg står opp går jeg ut og jeg kommer hjem så seinast som mulig og legger meg med en gang jeg kommer hjem. Etter alt mamma har gjort då føler jeg meg aleine. Jeg får kroppshårene NPR hun sier at jeg spiser for mye åg noen ganger så kaller hun meg drittunge IG jeg blir lei meg hele tiden. Jeg vil bare ha er normalt barnerom men det får jeg ikke. Jeg tok overdose en gang i sommer men ingen Vet om det og jeg vil bare fø en å ha mamma i liver mitt. Jeg hater henne så utrolig mye solvil hun begynner å bli bedre. Men noen ganger så føler jeg bare st det er bedre å forsvinne.

Hei,

Takk for at du skriver til oss. Vi forstår godt at dette er veldig vanskelig. Det er viktig du får hjelp, og får snakket med noen om hvordan du har det hjemme.

Det er ikke lov å slå barn. Det er heller ikke greit at din mor kjefter på deg hele tiden og får deg til å hate livet ditt. Så det må vi gjøre noe med.

Det du bør gjøre nå er å snakke med en lærer eller en helsesøster på skolen din. De skal hjelpe slik at du får det bedre.

Du kan også velge å ringe Alarmtelefonen for barn og unge på 116 111. Der får du snakke med en voksen som ønsker å hjelpe deg. En som er vant med å snakke med ungdom som opplever det du gjør. Hvis du er veldig redd kan de ta kontakt med politiet for deg.

Vi håper du snart får snakket med noen. Det viktigste nå er at du får hjelp. Så må du gjerne skrive til oss igjen hvis du lurer på noe mer eller vil ha flere råd.

Inntil du får ordentlig hjelp er det viktig at du ikke gir opp. Vi både håper og tror at også du kan få det bedre.

Hilsen oss i Barneombudet

 

Spørsmålsarkiv