11. juni 2019

Ensom og deprimert

Jeg har vanskelig heter medå puste og jeg blir sinna veldig fort
Jeg hater å vise at jeg er trist og liker ikke å gråte foran andre, om jeg begynner å gråte ser jeg meg selv i steilet sier at jeg ikke har noen andre følelser en glede og tar på meg et smil det gjør jeg hver dag.
Ingen bryr seg om meg eller vil høre på hva jeg har å si.
Hvorfor skal jeg leve?når det ikke er noe å leve for jeg er jo bare alene.
Tror jeg får det bedre når jeg er dø!

Hei, og takk for at du skriver til oss!

Vi er lei oss for å høre at du har det vanskelig, men det er viktig at du ikke gir opp! Alle kan få det bedre, du også! Det er viktig at du forteller det til noen slik at du kan få hjelp.

Hvis du klarer å fortelle til foreldrene dine hvordan du har det, kan det være en fin vei å få hjelp. Foreldre vil oftest ønske å være til støtte og hjelp for barna sine.

Du kan også snakke med en lærer eller helsesøster på skolen din. Han eller hun kan hjelpe deg videre. Lærere og skolen generelt har ofte gode erfaringer på hvordan de kan hjelpe og støtte elever som ikke har det så bra.

En annen mulighet er å ringe til Mental helses hjelpetelefon. Her jobber det voksne som er vant til å snakke om vanskelige temaer. De har også nettjenesten sidetmedord.no.

Eller du kan ringe til Kirkens SOS på telefon 22 40 00 40, hvor de er vant til å snakke med mennesker som har det vanskelig. Du kan også chatte med dem på denne nettsiden.

Vi håper du snart får det bedre! Som du skjønner er det mange som kan hjelpe deg med å få det bedre. Det er bra å be om hjelp.

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv