23. august 2018
Dette spørsmålet og svaret er over 1 år gammelt. Lover og regler kan ha endret seg siden da. Spør gjerne på nytt om du er usikker.

En vemmelig

En vemmelig organist og en annen jente han arbeider fremdeles med barnekor i … kirke.en annen jente ga han et kyss på munnen. Han var ekkel i tonen til meg da jeg begynte i pikekoret vil vite hva som skjedde. Har forsøkt kontakte han på e post han nektet oss gå på …. fordi hans datter skulle være stjerne og ta sang timer. Han dirigerte sure passasjer. En gang tok jenta … på seg mini skjørt og gikk med meg til kirke . Foreldrene mine skilt det var aldri noe godt liv hjemme. Jeg ble slått og banket opp på skolen i flere år. Ønsker at de er mere imøtekommende når man tar kontakt for de i koret lagde bare intriger.

Hei, så fint at du skriver til oss!

Det du skriver får oss til å tro at det er flere ting på gang samtidig som er vanskelig for deg. Vi er ikke sikre på om vi har forstått alt riktig, men vi prøver å svare så godt vi kan. Om vi ikke har forstått deg riktig, kan du ta kontakt med oss igjen.

Et kor skal være et hyggelig og trygt sted for barn og unge. Det skal ikke være intriger, og ikke kyssing mellom organisten og en jente. Organisten skal heller ikke snakke til deg på en ekkelt måte. Si fra til en voksen du stoler på om hvordan organisten oppfører seg, og at du ikke liker det.

Vi er lei for å høre at du ikke har det bra hjemme, og har blitt slått og banket opp på skolen. Du kan snakke om det med helsesøsteren, en lærer eller melde det til rektoren på skolen din.

Du kan lese på Barneombudets webside  hva du kan gjøre når du blir mobbet på skolen og hva andre må gjøre for å hjelpe deg.

Du kan også ta kontakt med Røde Kors, som har et samtale tilbud for barn og unge. Du kan snakke, chatte eller mailen om hvordan du har det på koret, hjemme og på skolen. Her jobber det mennesker som er vant til å snakke med barn om vanskelige ting og som kan gi deg råd.

Ta gjerne kontakt igjen om vi ikke har svart på det du spurte oss om. Vi har fjernet noen navn i mailen din, slik at ingen kan kjenne seg igjen.

Hilsen oss hos Barneombudet

 

Spørsmålsarkiv