30. oktober 2018

blandet følelser

Hva skal eg gjøre hvis du liker en gutt, og så sier han at han ikkje liker deg lenger sånn at du blir kjempe lei deg, og han allerede har blandet følelsene kjempe mye men du tørr ikkje å spørre en voksen om hjelp, og du har så lyst til å ta livet hva skal eg gjøre. Folk blir bekymret for meg og eg vet ikkje hva eg skal gjøre og eg er kjempe usikker på meg selv. Hjelp!!

Hei,

Vi ser at du ikke har det så bra akkurat nå. Det kan være vondt og vanskelig å være forelsket i noen som ikke føler det samme overfor deg. Sånn er dessverre livet av og til.

Når man er lei seg er det fint å ha noen å snakke med. Det kan være en voksen eller en venninne. Du sier at du ikke tør å snakke med noe voksne om hvordan du har det. Vi synes likevel du skal gjøre et forsøk. Prøv å sette deg inni situasjonen til vennene dine eller foreldrene dine – da er det lettere å forstå at de nok veldig gjerne ønsker å hjelpe deg!

Hvis du trenger hjelp til en slik samtale, finner du tips på nettsiden vår om «Den vanskelige samtalen med en voksen».

Vi hos Barneombudet har også laget en samleside som heter «Trenger du hjelp». Her har vi samlet inn informasjon om hjelpetjenester som barn og unge kan kontakte for å snakke med noen. Du kan ringe eller chatte. «Kors på halsen» er et eksempel på en slik nettside.

Vi håper du finner ut av dette.

Hilsen oss hos Barneombudet

 

 

 

Spørsmålsarkiv