14. mai 2018

Barnevern

Jeg sendte inn et spm tidligere i dag også, men jeg er livredd for at barnevernet skal tvinge meg til å bo hos min biologiske mor i sommer. Bor i et fosterhjem nå, men blir tatt en ny vurdering nå snart. D r ikke aktuelt å bo hos min far, men grunnen til at jeg ikke har bodd hos min mor frem til nå er pga avstand til skolen. Men i sommer er det jo ikke skole. Jeg har ikke fortalt barnevernet noe om hvordan jeg synes d r å være hos henne da jeg ikke trengte det for å slippe å bo der siden de uansett så på det som ikke mulig pga avstand til skolen etc. Jeg er redd for at jeg må til henne nå. Hun gjør ikke noe galt i seg selv, men jeg blir veldig engstelig når jeg r hos henne. Sover dårlig, får mareritt, breakdowns og hjemlengsel til plassen jeg bor nå. Hjelp meg pls!

Føler ikke barnevernet hører på meg uansett hva jeg sier, så aner ikke hva jeg skal finne på å si for at de faktisk kan hjelpe meg. Virker ikke som det jeg mener spiller noen rolle.

Tema: Barnevern

Hei og takk for at du skriver til oss!

Vi vil gjerne hjelpe deg. Nå som du har skrevet flere ganger tenker vi at det kan være bedre at du ringer til oss, så kan vi snakke om dette på telefon. Du kan ringe oss på telefonnummer 22 99 39 50. Spør etter Mathias når du ringer.

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv