13. august 2019

:/

Av å til føler jeg ingen bryr meg om meg.
Uansett hvor mange ganger folk sier de bryr seg, føler jeg likevel alene og ensom. Noen ganger så vil jeg bare forsvinne, denne verden er blitt for komplisert og har liksom ikke kontroll lengre.

Hei, og takk for at du skriver til oss!

Det er leit å høre at du har det sånn. Vi tror det kan være lurt at du snakker med noen om hvordan du føler det, slik at du kan få hjelp til å få det bedre. Ved å dele med andre, og sette ord på hvordan du har det, blir ting som oftest bedre etter hvert.

Hvis du klarer å fortelle til foreldrene dine hvordan du har det, kan det være en fin vei å få hjelp. Foreldre ønsker som oftest å være til støtte og hjelp for barna sine. 

Du kan også snakke med en lærer eller helsesykepleier på skolen din. De er vant til å hjelpe og støtte elever som ikke har det så bra. De kan gi deg råd og hjelpe deg videre.

Hvis du ikke vil snakke med noen du kjenner, kan du også kontakte Hjelpetelefonen 116 123. Dette er en døgnåpen telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Hvis du ikke liker å ringe, kan du chatte på Si det med ord.

Som du skjønner, er det mange som kan hjelpe deg. Alle kan få det bedre – du også. Ikke gi opp!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv