Gå til toppen

Vilkår for Spør Barneombudet

Hva skjer med spørsmålet du stiller på Spør Barneombudet?
Vi gir deg et svar så fort som mulig. Det er først når vi har fått skrevet svaret at du kan se spørsmålet ditt på nettsiden.

Tar det litt tid så ha tålmodighet med oss. Vi kommer til å svare.

Det er noen spørsmål vi ikke svarer på:

– Innlegg eller spørsmål vi ikke klarer å tolke/forstå
– Spørsmål fra voksne. De kan heller sende oss en e-post på post@barneombudet.no
– Spørsmål som er langt unna det vi kan hjelpe deg med, f.eks «hva er 2+2?» eller «Hvorfor har giraffen lang hals?». Spørsmål om ting vi ikke er eksperter på, men som likevel handler om barns liv eller trivsel, forsøker vi å svare på ved å vise til andre nettsider eller tjenester som kan gi bedre svar på spørsmålet.

Personvern

Spør Barneombudet trenger ikke vite hvem du er for å gi deg råd og veiledning. Gi heller for lite enn for mye personlig informasjon når du kontakter oss. Men, for å lettere kunne tilpasse språk og innhold i svaret vårt, ber vi om at du oppgir alder.

Alle som jobber hos Barneombudet har taushetsplikt.

Noen ganger bruker vi spørsmålene og svarene vi skriver i presentasjoner eller nyhetssaker. Noen ganger bruker vi spørsmålene og svarene som eksempler hvis vi får spørsmål om noe fra journalister. Da er du selvfølgelig også helt anonym.

Informasjonskapsler

barneombudet.no henter inn vanlig besøksstatistikk som vi bruker i forbindelse med driften og videreutvikling av tjenestens nettsider. Vi registrerer ikke hele IP-adresser, men vi benytter oss av Google Analytics som anonymiserer den siste delen av alle IP-adresser.

Statistikk

For å kunne lage statistikk lagrer vi disse opplysningene om hvert spørsmål til Spør Barneombudet: alder og kjønn, tidspunkt for henvendelsen, og tema for spørsmålet. Vi lagrer ikke informasjon som kan vise hvem du er.