Arbeidsuke med Otilie Næss

Denne uka har vi hatt besøk av Otilie Næss. Hun har hatt arbeidsuke og her kommer hennes blogg fra uka.

Jeg heter Otilie, er femten år, og kommer ifra Vadsø i Finnmark.

Denne uka har jeg hatt arbeidsuke hos Barneombudet.

Tidlig i desember sende jeg en mail til kontoret. På denne fikk jeg fort svar fra Camilla, som er fagsjef. Vi avtalte at jeg kunne komme ned første uka i juni og jobbe med de.

Når jeg kom hit første dagen, ble jeg tatt veldig godt imot! Jeg fikk omvisning og alle presenterte seg selv, slik at jeg hadde en viss peiling på hva folk drev på med.

Jeg hadde Kari, som jobber med mediekontakt og annet kommunikasjonsarbeid som min fadder. Denne uka skulle jeg være med Kari, og være en del av deres kommunikasjonsteam. Dette synes jeg var kjempefint, siden jeg følte jeg hadde noe å bidra med på dette området.

Disse dagene har gått veldig fort, men vært utrolig lærerike. Jeg har gjennom uka gjort veldig mye forskjellig. Jeg har hatt hovedansvaret for instagram brukeren til barneombudet og lagt ut bilder der. Jeg laget også en konkurranse for følgerne! Denne har fått en god del respons, noe som var veldig moro! I tillegg har jeg også laget en oversikt for Ane, som er seniorrådgiver, om barnevernsinstitusjon og fosterhjem.

Onsdagen synes jeg også var en veldig spennende dag. Da var det heldagsseminar om barn, unge og medvirkning. Vi flirte masse og koset oss mye. Faktisk hadde jeg bursdag denne dagen, og da var det koselig å komme på jobb siden Adama hadde pyntet på kontordøra mi.

Otilie 1Otilie 2

Den siste dagen min var også veldig spennende fordi jeg fikk muligheten til å være med på stortinget. Det skulle være åpen høring om norsk tiltredelse til barnekonvensjonens tredje tilleggsprotokoll. Jeg, Anne og Frøydis skulle dra. Anne og Frøydis pratet, og de var utrolig flinke og veldig presise. Det var en unik opplevelse for meg, siden jeg aldri har vært på stortinget før.

Denne uka har jeg lært mye. Jeg tar med meg masse nytt i kofferten på veien nordover. Blant annet mange erfaringer og bare gode inntrykk, også en del minner som jeg tror jeg kan ta lærdom av. Jeg har blitt tatt kjempegodt imot av alle og enhver. spesielt de som jobber med kommunikasjon har tatt godt vare på meg. Tusen takk for muligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *