Barneombussen starter torsdag

På FN-dagen, torsdag 24. oktober, starter Barneombudet turneen Barneombussen. Følg #barneombussen i sosiale medier og her på nettstedet i ukene framover. 

Barna hun treffer skal få vite mer om rettighetene sine og lære om barnekonvensjonen og Barneombudet. Det skal de gjøre med praktiske aktiviteter og diskusjoner.

Anne Lindboe reiser til syv fylker og treffer barn og ungdom som går i 4. til 10. klasse fram til 20. november.

I dagene fram til torsdag gjør vi de siste forberedelsene. På tirsdag starter vi med å kjøre den fine campingvogna vår til Klepp i Rogaland. Den skal følge med oss på Barneombussen-turneen.

2 kommentarer til “Barneombussen starter torsdag

 1. Bjørn Jarle Røberg-Larsen

  Hei! Hva er muligheten for å få både Barneombussen og barneombudet til Elverum om kvelden 20. november? Den dagen samler Framfylkingen i Hedmark deltagere til et arrangement i forbindelse med FNs barnekonvensjons dag (som også er stiftelsesdagen for Framfylkingen) og vi vil sette fokus på barn og barnerettigheter. Vi håper på mellom 70 og 100 deltagere, og skal ha taler, underholdning, leker og litt enkel mat.

  Hvem kan jeg snakke med om dette?

  Mvh
  Bjørn Jarle Røberg-Larsen
  leder, Framfylkingen i Hedmark
  M: 40466384

  Svar
  1. Barneombudet Innleggsforfatter

   Hei, takk for interessen! Det liker vi! Barneombudet har lagt planene klare for Barneombussen i 2013. Barneombussen og Anne skal ut på tur neste år også. Vi skal selvfølgelig se på muligheten for at dere får besøk, men da må du sende henvendelsen til oss på e-post: post@barneombudet.no

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *