3. mai 2017

Sosiale medier

Ok…. mamma er hele tiden på sosiale medier, men hun følger alle i klassen min og hun sender tilg som #yolo osv. Og jeg har sagt til henne at hun må slutte siden det går utover meg og alle i klassen min (spesielt jentene) sier det til meg på skolen, og jeg syns ikke det er noe morsomt at hun holder kontakt med vennene mine. Men jeg er super glad i henne, men det er bare det da😔

Hei, så fint at du har skrevet til Barneombudet.

Vi skjønner at du ikke synes det er så gøy at moren din holder kontakt med vennene dine på sosiale medier og sender kommentarer til dem. Har du forsøkt å si det til henne? Selv om du har sagt det, er det jo ikke sikkert hun skjønner at du virkelig mener det. Det er ikke sikkert hun forstår at dette faktisk plager deg. I tilfelle høres det ut som om du må ta den samtalen igjen.

Barneombudet har laget noen råd om hvordan ta en vanskelig samtale med en voksen. Det er ikke sikkert det er så vanskelig for deg å ta en samtale med moren din om dette, men her kan du hvert fall finne råd om hvordan planlegge hva du skal si. Sånn at sjansen øker for at hun skal forstå hva du mener.

Lenke til hvordan ta en vanskelig samtale med en voksen

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv