2. desember 2016

problemer med liveet

Hei, jeg har veldig mye problemer på skolen min. Ingen lærere liker meg fordi de tror jeg har sex i kjelleren på skolen, og vennene mine kommer ofte i krangler sammen med hele squaden og ta blir det tatt opp med lærere og rektor og vi er alltid på møter og jeg merker jeg begynner å bli sliten av alt det og prøver å forbedre meg. Men det er ikke så lett, jeg slutter å konsentrere meg på skolen, klarer ikke å gjøre leksene mine, har minner i hodet jeg ikke burde tenke på, foreldrene mine og jeg er ikke så særlig glad i hverandre. Og jeg vil egentlig bytte skole men vil ikke gå fra bestevennene mine heller. Men jeg føler det hadde gått bedre på ny skole. Aner ikke hva jeg skal, og jeg har blirt spurt om jeg vil ha sykolog av legen og skolen. Veit ikke helt hva jeg skal gjøre!?

Hei,

Fint at du kontakter oss.

Vi ser at du ikke har det så enkelt akkurat nå. Du skriver om problemer på skolen og at forholdet til foreldrene dine ikke er så bra. Det er kanskje ikke så rart at dette påvirker konsentrasjonen og skolearbeidet ditt. Det er derfor viktig at du får hjelp.

Vi anbefaler det å takke ja til tilbudet om samtale med psykolog. Det kan være fint å få hjelp til å sortere ut utfordringer og vanskelige tanker som handler om familie, venner og skole. Ta i mot den hjelpen du kan få. Vi tror det kan hjelpe det videre!

Vi håper det ordner seg for deg.

Ta gjerne kontakt med oss igjen!

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv