6. november 2017

Problem hos pappa

Hei. Mamma og pappa bor ikke sammen mer. Og jeg er hos pappa annen hver helg. Men jeg liker meg ikke der. For når jeg har lagt meg kommer pappa inn på rommet mitt å legger seg i senga med meg og tar handa si ned i trusa mi og tar fingre inn i. i siste har gått lengre ved å dra av meg trusa å slikker tissen min lenge å jeg på suge på tissen hans til han spermer. hva skal jeg gjøre?

Hei, og tusen takk for at du skriver til oss!

Det er kjempefint at du har skrevet dette til oss nå. Det du skriver om er ikke lov. Ingen skal behandle deg på den måten. Faren din kan ikke få fortsette å gjøre dette mot deg.

Det er viktig at du sier fra om dette til en trygg voksen som du stoler på. Da skal du få hjelp. Si det til mammaen din, til en lærer du stoler på, noen i familien, eldre søsken eller kanskje helsesøster på skolen din.

Du kan også ringe til incesttelefonen på 800 57 000 eller alarmtelefonen for barn og unge på telefon 116 111.

Hvis du ikke vil gjøre noe av dette, kan du ringe til oss på telefon 22 99 39 50, så skal vi hjelpe deg. Spør etter Anders eller Elin.

Det viktigste er at du sier fra til noen voksne som kan hjelpe deg! Det du opplever er ikke lov. Det er ikke du som gjør noe galt, men pappaen din.

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv