3. april 2017

Kjærlighet

Hei! Jeg er såå forelsket i en jente… som er min beste venn😱Vi lekte nødt eller sandhet en gang og jeg spurte henne om hun noen gang kunne vert sammen med en jente, hun sa nei aldri. da ble jeg helt knust for jeg liker henne virkelig! Hvis jeg hadde spurt henne hadde jeg vert lei meg for jeg er så redd for at hun hadde sakt nei og vennskapet var over og det vil jeg ikke!!og hvis folk på skolen hadde funnet ut at jeg var lesbe da villemange folk kalt meg en jævla lesbe og andre stygge ting. Hva burde jeg gjøre?!!

Hei, og takk for at du skriver til oss.

Vi skjønner at du opplever dette som vanskelig, selv om du ikke har noen grunn til å være flau eller skamme deg.  Vi anbefaler at du snakker med en voksen du stoler på om hvordan du har det, og hva du går rundt og tenker på.

Helsesøster på skolen er vant til å snakke med barn og ungdom om følelser og forelskelse. De har også taushetsplikt, så du behøver ikke være redd for at andre får vite om at du er forelsket.

Du kan også ringe til Ungdomstelefonen. De svarer ungdom på spørsmål om kjønn, seksualitet og identitet. Der kan du snakke med noen som har erfaring med det å komme ut som lesbisk. Lenke til Ungdomstelefonen.

I tillegg kan du chatte, helt anonymt, med helsestasjonen til sex og samfunn.

sex og samfunn

Hilsen oss hos Barneombudet.

Spørsmålsarkiv