24. oktober 2017

Deprasjoner og skilte foreldre

Jeg har skilte foreldre og faren min er gift med en kvinne som har deprasjon og jeg er hos faren min annen hver helg og jeg er ofte lei meg når jeg er hos faren min, og jeg har snakket med pappa mange ganger og han forstår hva jeg føler og han sagt til meg at når hun er lei seg eller sint så er det ikke om meg eller min feil.
Men føles vondt å være hos pappa når bonuso min er der fordi da skjer det mye drama med henne og jeg gråter ofte når jeg er hos pappa og jeg savner så masse men jeg klarer ikke å være hos pappa når det ikke er helt stabilt hos pappa…..

Hei,

Så fint at du skriver til oss.

Noen ganger kan det være vanskelig å si fra til de voksne om hvordan en har det, og hvordan en vil ha det. Men for at du skal få det bedre, er det nok lurt å si fra. Har du forsøkt å snakke med pappaen din, og spørre om bare dere kanskje kan være sammen?

Mange synes det er vanskelig å ta opp ting med voksne. Vi har derfor laget noen tips til den vanskelige samtalen med en voksen. Kanskje de kan være nyttige for deg? Lenke til tips til den vanskelige samtalen med en voksen.

Du kan også snakke med helsesøster på skolen din. De er vant til å snakke med barn og unge om mye forskjellig. Og så kan du ta kontakt med familievernet der du bor, og be om å få snakke med noen alene. Familievernet hjelper familier til å få det bedre sammen, det er gratis, og alle kan be om hjelp der.

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv