4. september 2017

Bipolar

Hei, er det virkelig umulig for meg å være bipolar? Fordi det er så unormalt for ung alder. Jeg er lei meg og sur i det ene øyeblikket. og i det andre så er jeg overlykkelig. har lest mye om dette og tatt mye tester, og på de testene så står det at jeg har det. Men kan ikke være sikker på sånt. foreldrene mine sier det er puberteten osv, men jeg føler det er noe annet og dette er annerledes…jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er vertfall noe galt med meg. Har blitt diagnosert med andre ting også. Kan det ha en sammenheng?

Hei, og takk for spørsmålet ditt.

Vi er lei for å høre at det er så trøblete med følelsene dine. Det høres veldig slitsomt ut å ha det sånn, og vi er glad for at du ber om hjelp.

Dessverre er det vanskelig for oss å svare på spørsmålet ditt. For å klare det må man kjenne både deg og hva du opplever godt. Og må man vite mye om bipolar lidelse og diagnoser og sånn. Det gjør ikke vi, men vi vil forsøke å gi deg råd om noen andre du kan snakke med.

Vi tror at det kan være fint for det å snakke med noen på helsestasjon for ungdom. De som jobber der har masse erfaring med å snakke med ungdom om alle mulige ting, også det du spør om. Det skal finnes en sånn helsestasjon i hver kommune.

Vi håper du treffer noen på helsestasjonen som kan hjelpe deg. Hvis du trenger det, er du velkommen til å skrive til oss igjen.

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv