2. oktober 2017

BioCore Muscle

Moren og faren min vil ikke la meg få kjøpe noe som heter BioCore Muscle. BioCore Muscle gjør så det tar mindre tid å forbrenne fett og få større muskler. det er ikke farlig i det hele tatt og det er lagd av bare naturlige planter

Hei og takk for spørsmål!

Når du er 14 år kan du ikke alltid bestemme over dine egne penger. Det kommer litt an på hvor du har fått pengene fra. Reglene om penger er litt vanskelige. En grei tommelfingerregel kan være at hvis du har kontanter, for eksempel penger du har fått i fødselsdagsgave eller fordi du har gjort en småjobb, kan du bruke dem som du vil. Hvis du har penger på en sparekonto, må du få lov av foreldrene dine. Når du er 15 år kan du bestemme selv over penger du har tjent selv.

Så det kan godt være at du får kjøpe kosttilskudd, men likevel kan foreldrene dine nekte deg å bruke det. Det er fordi de har ansvar for deg frem til du er 18 år.

Vi har ikke oversikt over hvilke virkestoffer som finnes i BioCore Muscle, men hvis du tenker at du må ha det, kan du ta det opp med fastlegen din, eller annet helsepersonell først, for å være på den sikre siden.

Deretter kan du snakke med foreldrene dine om tilskuddet. En del av foreldreansvaret deres er også at de skal lytte til dine meninger før de tar en avgjørelse.

Hilsen oss hos Barneombudet

Spørsmålsarkiv